Намери ни
To Top

Интер 0:0 Фрозиноне, домакините пропуснаха добро положение

Интер и Фрозиноне играят при 0:0 в мач от 12-ия кръг на Серия А. 

Първата по-интересна ситуация дойде в 10-ата минута, когато Лаутаро Мартинес падна в наказателното поле, но реферът веднага пресече претенциите на домакините за дузпа. Десетина минути по-късно пък Маркъс Тюрам бе изведен отдясно и малко преди тя да напусне рамките на терена той успя да я изстреля опасно към долния ляв ъгъл, но Стефано Турати спаси. Вратарят се намеси решително и само минута или две по-късно, когато “нерадзурите” осъществиха отлична контраатака, завършила с удар на Барсела.


“Нерадзурите” ще са пределно мотивирани да спечелят двубоя и да се върнат на върха в класирането, след като вчера бяха изместени от там от Ювентус. Домакините са във великолепна серия от три поредни победи, а в последните си пет двубоя те имат четири успеха и само едно равенство. 

Гостите от Фрозиноне пък са в средата на таблицата и имат две победи в последните си пет срещи, но също така ще искат да постигнат поне частичен реванш пред своите фенове след уникалната загуба, която допуснаха през миналата седмица, когато водеха с 3:0 двайсетина минути преди края, но в крайна сметка загубиха двубоя с 3:4 от Каляри.

Наставникът на Интер Симоне Индзаги връща в състава някои от основните играчи на тима, които получиха почивка срещу РБ Залцбург през седмицата. Дензъл Дъмфрис заема мястото си отдясно, Федерико Демарко също се завръща в средата на терена, а голямата звезда на тима Лаутаро Мартинес повежда атаката на тима. Бенжамен Павар и Хуан Куадрадо все още лекуват травми.

За гостите от Фрозиноне Серхио Калай и Абду Харуи са с травми, а 17-годишният талант Арийон Ибрахимович сяда на пейката. Този мач ще е специален и за вратарят на тима Стефано Турати, който е бил час от юношеската формация на домакините.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол