Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot483773.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сблъсък на „Герена“: Левски ще надига глава срещу Ботев (Пд) – Sportove
Намери ни
To Top

Сблъсък на „Герена“: Левски ще надига глава срещу Ботев (Пд)

Слушай на живо

Слушай на живо:
Левски – Ботев (Пловдив)

Левски посреща Ботев (Пловдив) в най-интересния двубой от XVII кръг на efbet Лига. Сблъсъкът на стадион „Георги Аспарухов“ започва с първия съдийски сигнал на Никола Попов в 15:30 часа.

Левски ще търси първа победа от близо месец насам, като последният успех на тима на Николай Костов датира от 22 октомври, когато „сините“ надвиха с 1:0 Черно море на „Герена“. Последваха две загуби – от Берое и ЦСКА 1948, и нулево реми с Арда (Кърджали), като тази загуба на точки съвпадна с контузията на бразилското крило Уелтон.


През седмицата в Левски беше сравнително горещо – „сините“ проведоха Общо събрание на клуба, след което се стигна до официална позиция на собственика на „сините“ Наско Сираков, в която той нападна остро бившия член на Надзорния съвет Петър Ганев. Впоследствие долетя и отговор на Тръст „Синя България“. Освен това в последните дни се шуми относно новите договори на Жереми Петрис, Андриан Краев и Келиан ван дер Каап. Засега обаче и тримата не са сложили подпис под нов контракт с Левски.

23

Ботев (Пловдив) 0:0 Локомотив (Пловдив)

Същевременно Ботев (Пловдив) регистрира две победи – над Ботев (Враца) и Локомотив (София), и реми в градското дерби с Локомотив (Пловдив) в последните си три шампионатни двубоя. Към тези резултати трябва да прибавим и победата с 3:0 над Струмска слава в турнира за Sesame Купа на България.

Тренировки с тима на Душан Керкез поднови лекуващият контузия Мохамед Брахими, който скъса коленни връзки преди началото на сезона и се готви по индивидуална програма. Другата част от арсенала на „канарчетата“ обаче общо взето е на лице – Мартин Секулич ще се стреми да продължи с головете на „Герена“, след като мушна хеттрик в мрежата на Славата в Радомир.

ЛЕВСКИ – БОТЕВ (ПОЛВДИВ

Вероятни състави:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Андреев; Петрис, К. Димитров, Кордоба, Цунами; Краев, Дарлан; Роналдо, фадига, Ел Джемили; Рикардиньо

БОТЕВ ПД (4-2-3-1): Ханкич; Ето’о, Чернев, Конте, Балоянис; Карабельов, Перера; Акере, И. Попов, Емануел; Бароан

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: „Георги Аспарухов“, София
НАЧАЛО: 15:30 часа

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558