Намери ни
To Top

Алегри: Рано или късно щяхме да получим гол

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не е разочарван от факта, че тимът сложи край на рекордната си серия от 615 минути без допуснат гол. Срещу Каляри “бианконерите” се наложиха с 2:1 и оглавиха класирането в Серия “А”, а след паузата за националните отбори им предстои голямото дерби с Интер. 

“Важното беше да спечелим, за да се утвърдим в челото на таблицата. Калярти е в отлична форма и не беше лесно.


След 2:0 спряхме да си подаваме бързо и точно, а освен това допуснахме гол от корнер. Рано или късно щяхме да получим попадение, за щастие днес не беше такова, което да ни лиши от точки”, каза Алегри. 

“Имахме известни трудности в първия половин час. Трябваше по-рано да стигнем до гол. Не се притеснявам, че нападателите не бележат редовно. Създаваме достатъчно положения, което ме прави оптимист. Трябва да сме по-спокойни при завършването на атаките”, обясни наставникът на гранда от Торино. 

“Дербито с Интер? В такива мачове всичко е възможно. Интер е фаворит за титлата, заедно с Милан и Наполи. Те са отбор, който се гради в продължение на няколко години”, коментира Алегри.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол