Намери ни
To Top

Джесика Андраде се върна към победите с доминация над Макензи Дърн

Джесика Андраде се завърна към победите с успех с технически нокаут над Макензи Дърн. Бившата шампионка в категория сламка на UFC надделя с нокаут във втория рунд в битка от главната карта на UFC 295. 32-годишната бразилка изплува след три поредни загуби с този успех.

В първата минута на срещата Дърн успя да пренесе единоборството на земя с поясно хвърляне, но само за малко, тъй като бившата носителка на пояса в дивизията веднага се изправи.


Майсторката на граплинга Макензи Дърн се опита да последва с атака за събмишън, но неуспешно. 

Андраде зае центъра на клетката и пресираше през по-голямата част от рунда. 32-годишната бразилка подготвяше ударите си с лоу кикове. В последните две минути на първата част двете дами започнаха да влизат във все по-безразсъдни размени. Дърн бе успешна в повечето от тях, но в последните десет секунди падна в нокдаун след дясно кроше. Гонгът спаси бившата световна шампионка по бразилско жиу-жицу.

Дясното кроше на Андраде отново свали Дърн на земята във втората част и този път краят бе близо. След средата на рунда спористката от Финикс падна на три пъти в нокдаун от този удар и главният рефер нямаше друг вариант пред себе си, освен да сложи край на спора.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове