Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot483711.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Болшаков: Не използвахме възможностите си – Sportove
Намери ни
To Top

Болшаков: Не използвахме възможностите си

Треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков беше разочарован след срещата от 6-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) между варненския тим и Черноморец Бургас, завършила с успех със 78:75 за гостите. 

„Днешният двубой може да се назове като мач, в който ние не използвахме нашите възможности. Във вторите две четвърти ние не играхме лошо, даже добре. В защитен и организационен план, играхме като равен с равен.


Първите две част ние не играхме добре и те бяха за гостите. Черноморец е добър отбор. Допуснахме грешки, на което отдавам загубата, най-вече на грешки в защита. Безусловно имахме шанс за победата, може би около 30 процента”, каза Болшаков. 

„Получи се много хубав и здрав мач. Всички момчета, които влязоха на паркета, се бориха, всеки се раздаде на 100 процента, което беше най-важно за нас и да го види публиката. И да можем да си повярваме. За да се поздравим с първи успех, не достигна малко шанс в края на мача. Те вкараха фаул и кош в много критичен момент – в последната минута. Също така липсваха някои ключови играчи, които са контузени. Къртис Джоунс игра, след като не беше тренирал толкова време и не беше играл, но се включи много добре. Просто трябва да сме здрави и смятам, че ако сме в пълен състав, ще сме доста сериозен отбор”, коментира баскетболистът на варненци Венелин Христов.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558