Намери ни
To Top

Мина операцията на Ричарлисон, играчът ще отсъства няколко седмици

Бразилският нападател на Тотнъм Ричарлисон претърпя операция на слабините, която ще го извади от футболните терени в следващите няколко седмици, съобщиха от английския елитен клуб.

Ричарлисон, известен с прякора Гълъба, разказа в понеделник пред журналистите как е имал здравословни проблеми на въпросното място в последните осем месеца. Болката така или иначе не е отшумяла напълно в нито един момент и той е решил да се подложи на операция. Проблемът беше с мускул, който е възпален от триене в пубисната кост.


„Бразилският национал ще започне веднага своите рехабилитационни процедури с помощта на нашия медицински екип, преди да се върне към тренировките в следващите седмици“, се казва още в изявлението на клуба.

26-годишният атакуващ играч започна в седем мача през този сезон във Висшата лига, вкара един гол в тях и направи три асистенции. С неговото излизане от терена списъкът с контузени в Тотнъм се увеличава, тъй като за различни периоди от терена ще отсъстват Иван Перишич, Джеймс Мадисън, Бен Дейвис, Мики ван де Вен и Мейнор Соломон.

В момента Шпорите са на 2-о място в класирането след поражението от Челси с 1:4, на 1 точка от лидера Манчестър Сити. В следващия кръг те ще гостуват на Уулвърхямптън.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол