Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot483081.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
От БФС отговориха на Бербатов: Точната самооценка винаги е важна – Sportove
Намери ни
To Top

От БФС отговориха на Бербатов: Точната самооценка винаги е важна

Българският футболен съюз отговори на Димитър Бербатов, който тази сутрин засегна темата за прозрачността на конгреса от 12 октомври 2021 година, за който вървят няколко дела от 2 години насам. От централата ни публикуваха видео в своята “Фейсбук” страница от самия Конгрес, когато Бербатов излиза на трибуната и казва, че всичко е било както трябва.

Ето какво пишат от БФС:

По повод поредното изказване на г-н Бербатов за прозрачността на проведения на 12 октомври 2021 г. конгрес, а именно: „Това може да го каже само слепият, необразованият, незаинтересованият и човек, който просто не следи българския футбол“, се чувстваме длъжни да припомним следния епизод от същия конгрес.


 

Точната самооценка винаги е важна.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558