Намери ни
To Top

Джон Стоунс с нова контузия

Бранителят на Манчестър сити Джон Стоунс получи нова контузия по време на вчерашния двубой с Йънг Бойс (3:0). Английският национал пропусна първите седем мача от сезона заради травма в бедрото, а вчера получи мускулна контузия, която по думите на Джосеп Гуардиола ще го извади от игра за известно време.

Мануел Аканжи също получи травма в срещата с Йънг Бойс.

„Ману има проблем в гърба.


Надяваме се обаче, че проблемът не е голям и ще бъде готов за неделя. Съжалявам за Джон, защото той е невероятен професионалист и липсата му ще е голяма загуба. Той е много важен, но ще се възстанови и ще се завърне по-силен“, коментира Гуардиола.

Манчестър Сити влиза в много важен период, в който за „гражданите“ предстоят мачове с Челси, Ливърпул, Тотнъм и Астън Вила в Премиър лийг, както и двубой с РБ Лайпциг.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол