Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot482709.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Сити – Йънг Бойс, Холанд стартира – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Сити – Йънг Бойс, Холанд стартира

Манчестър Сити приема Йънг Бойс в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Домакините надделяха с 3:1 в първия сблъсък между двата тима преди седмица и днес ще се надяват на нов успех, който ще им гарантирано преминаване в следващата фаза. “Гражданите” са водач в класирането на група G с 9 точки, а швейцарският тим има само една в своя актив.

Голямата новина сред титулярите на Манчестър Сити е стартирането на Ерлинг Холанд, който имаше травма.


Той е един от едва петимата играчи, които запазват мястото си в сравнение с тези, които започнаха срещу Борнемут преди няколко дни. Рубен Диаш, Йошко Гвардиол, Рико Люис, Матеу Нунеш, Фил Фоудън и Джак Грийлиш ще играят от първата минута.

Наставникът на Йънг Бойс Рафаел Вики отговаря със сходна схема с трима бранители в центъра. Естествено, гостите ще трябва да се защитават повече и към тях често ще се присъединяват халф-бековете в лицето на Улисес Гарсия и Сайди Янко. Атаката пък ще бъде водена от Седрик Итен и Мешак Елия.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558