Намери ни
To Top

Неочаквана сензация! Само преди няколко часа Станимир Стоилов хвърли голяма бомба и вдигна на крак цяла Европа. Мъри официално обяви, че…

Българският треньор на Астана Станимир Стоилов шокира цяла Европа, след като обяви, че ще предприеме изключително странен ход. Той заяви, че ще пусне резервите си в мача с Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Решението на Мъри е продиктувано от желанието му да запази титулярите си за важния сблъсък с Кайрат в първенството, тъй като отборът му така или иначе няма особени шансове за успех срещу „дюшекчиите“.

„Ще запазим титулярите си за срещата с Кайрат.


Нека бъдем реалисти и да признаем, че Атлетико е с класи по-силен от нас. Ще опитаме да дадем най-доброто от себе си, но трябва да мислим и как да запазим отбора свеж, защото след това ни предстои много важен мач и искаме да бъдем максимално готови за него“, заяви Мъри.

Двубоят на Астана с Кайрат е от огромно значение за тима на Стоилов, който в момента изостава на 2-ото място в класирането от своя съперник с 5 точки по-малко, но и мач по-малко в актива си.

Евентуална загуба обаче до голяма степен ще реши битката за титлата, тъй като до края на сезона в първенството на Казахстан остават само 3 кръга, информира „Sportal.bg“.

Ощр от категория Шампионска лига