Намери ни
To Top

Клоп: Не заслужавахме повече от точка

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прие философски равенството 1:1 с Лутън. Според него резултатът е справедлив с оглед на показаното от двата тима.

„Поздравления за Лутън за начина, по който се защитаваха и по който играха. Имахме много положения, а трябваше да имаме много повече.


Вратарят направи няколко спасявания, но не твърде много от близко разстояние. Трудна задача е да останеш напълно концентриран. Мисля, че през първото полувреме най-големите шансове бяха пред Райън Гравенбърх и Диого Жота. В тези моменти не бяхме достатъчно точни, не достатъчно убедителни, за да пренесем играта в друга посока. Ако погледнете мача, ние не заслужавахме повече от точка. Можехме да спечелим мача и трябваше да спечелим, но с всички шансове, които пропуснахме и не създадохме, това беше резултатът, който заслужавахме и резултатът, който Лутън също заслужаваше“, смята Клоп.

Важен момент в мача бе изравнителния гол на Луис Диас, който го посвети на баща си, който бе отвлечен и все още не е освободен от “Армията за национално освобождение”.

„Това е прекрасен момент за Луис, но голът не променя ситуацията. Най-важното е баща му да бъде освободен. Прекрасно е, прекрасно е, че той искаше да бъде тук и да играе. Но това е всичко. Отбеляза супер важен гол, както за нас, така и за самия него. Той винаги може да направи подобно нещо, когато е на терена, винаги е замесен в специални неща. Така че да, знаехме, че той ще бъде заплаха. Не знаехме точно колко дълго може да играе, защото имаше само няколко тренировки с отбора. Всичко е наред, това не е важното. Вкара гол, което е прекрасно, но все още имам нужда от подобрение на ситуацията в Колумбия“, допълни германецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол