Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot481743.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Норис: Много съм разочарован – Sportove
Намери ни
To Top

Норис: Много съм разочарован

Ландо Норис бе един от губещите пилоти при лотарията в края на квалификацията за Гран При на Сао Пауло. Британецът завърши своя единствен летящ тур в решителната фаза когато над пистата вече беше започнало да вали и се класира едва седми, на 1.260 секунди зад победителя в сесията за място Макс Верстапен.

След края на квалификацията Норис заяви пред Sky Sports F1, че е много разочарован от развоя на събитията, тъй като колата му е била достатъчно бърза, за да се бори за първото място на старта.


„Беше страхотно, наистина. Колата беше страхотна. Може би с лекота щях да съм най-бърз днес и да спечеля полпозишъна. Така че съм много разочарован от развоя на събитията. Не знам какво да кажа. Колата беше страхотна, съживи се по време на квалификацията и с лекота можех да съм най-бърз.

„Разбира се да направя обиколката в Q3 е друго нещо, но с лекота щях да съм най-бърз. Така че още една разочароваща квалификация, но няма какво много да направим вече“, каза британецът.

Той може да започне неделното състезание от шестото място, ако сънародникът му Джордж Ръсел бъде наказан. Пилотът на Мерцедес, който се класира шести, е разследван за блокиране на Пиер Гасли на изхода от пит лейна в началото на първата фаза на квалификацията.

Последвайте канала ни в

Снимки: Imago

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558