Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot481401.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Юнайтед трябва да плати рекордна компенсация на Тен Хаг, ако реши да го уволни – Sportove
Намери ни
To Top

Юнайтед трябва да плати рекордна компенсация на Тен Хаг, ако реши да го уволни

Собствениците на Манчестър Юнайтед трябва да платят сериозна компенсация на Ерик Тен Хаг, ако решат да прекратят преждевременно договора на нидерландеца след слабите резултати на отбора от началото на сезона. Контрактът на бившия треньор на Аякс е до лятото на 2025 година, като той получава възнаграждение в размер на около 9 милиона паунда годишно. Това означава, че ако бъде освободен, ще трябва да получи около 15 милиона лири. Така Юнайтед ще изравни рекорда за най-голяма компенсация на уволнен мениджър.


Той, разбира се, се държи от Жозе Моуриньо, който през декември 2018 бе уволнен и получи именно 15 милиона.

От оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън клубът е платил общо 38 милиона паунда като компенсация на уволнените си треньори. 8.4 милиона бяха изплатени на Луис Ван Гаал, 7.5 милиона – на Оле Гунар Солскяер, а още 7 милиона – на Дейвид Мойс.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558