Намери ни
To Top

Славия и Лудогорец преследват втора поредна победа при новите си треньори

Славия и Лудогорец се изправят един срещу друг в отложен двубой от третия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Александър Шаламанов“ е от 18:00 ч. и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.

Двата отбора влизат в срещата след победа в предишния кръг.


„Белите“ надделяха над Крумовград (2:0) при завръщането на Златомир Загорчич начело на тима, докато разградчани постигнаха домакински успех над Хебър с 3:1.

Въпреки спечелените три точки преди 5 дни, столичани остават на незавидната 14-а позиция и със сигурност днес ще бъдат пределно мотивирани да затвърдят добрите впечатления и да се придвижат по-напред в класирането.

Шампионите обаче идват в София, за да увеличат точковия си актив и да се доближат до върха в елита. Ако „орлите“ вземат двата си отложени мача, ще изпреварят временния лидер Черно море. Лудогорец е в серия от 8 поредни шампионатни срещи без загуба и надеждите на Георги Дерменджиев са това да продължи и след днешния двубой.

Славия отново ще бъде без Загорчич, който все още изтърпява наказание от предишния си престой в “Овча купел”. “Белите” няма да могат да разчитат и на своя капитан – Галин Иванов, който натрупа пет жълти картона. По всяка вероятност под рамката ще се завърне Светослав Вуцов, който пропусна последните 3 мача на отбора.

Старши треньорът на Лудогорец няма сериозни кадрови проблеми, с изключения на Сонко Сундберг, който получи контузия при гостуването на Фенербахче в Лигата на конференциите.

СЛАВИЯ – ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

СЛАВИЯ: Вуцов, Томбак, Георгиев, Генев, Керчев, Мартинов, Минчев, Дост, Тасев, Стоев, Николов 

ЛУДОГОРЕЦ: Слуга, Фон Витри, Русо, Вердон, Недялков, Нареси, Гонсалвеш, Делев, Пьотровски, Текпетей, Крус 

НАЧАЛО: 18:00 часа
СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: „Александър Шаламанов“, София

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига