Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot480383.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ман Юнайтед без Каземиро в дербито срещу Ман Сити (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Ман Юнайтед без Каземиро в дербито срещу Ман Сити (съставите)

Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити в 191-то дерби на града. Миналия сезон двата отбора си размениха по една победа в първенството. „Гражданите“ спечелиха с 6:3 домакинството си, но на „Олд Трафорд“ тимът на Ерик тен Хаг победи с 2:1.


Те се срещнаха и на финала на ФА Къп, където Ман Сити стигна до успех с 2:1.

„Червените дяволи“ са в серия от три поредни победи във всички турнири, но и трите дойдоха трудно, като тимът не убеждава с играта си. Тимът на Гуардиола спечели и двата си мача след паузата за националните отбори, а преди това бе записал две поредни загуби в първенството – нещо, което не му се бе случвало от години.

Каземиро беше под въпрос за двубоя поради контузия в глезена. Очевидно той не е успял да се възстанови и не е в групата за дербито. Хари Магуайър е в титулярния състав за четвърти пореден мач. В центъра на защитата ще му партнира Джони Еванс, който бе заменен от Рафаел Варан за срещата с ФК Копенхаген през седмицата. Тен Хаг е направил още две промени от този двубой. Кристиан Ериксен е в състава на мястото на Антони, а Виктор Линдельоф заменя Регилон.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – МАНЧЕСТЪР СИТИ

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Онана, Линдельоф, Еванс, Магуайър, Далот, Амрабат, Мактоминей, Ериксен, Фернандеш, Рашфорд, Хойлунд
МАНЧЕСТЪР СИТИ: Едерсон, Уокър, Диаш, Стоунс, Гвардиол, Родри, Бернардо Силва, Фоудън, Грийлиш, Алварес, Холанд

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558