Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot480331.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стартовите 11 на Брест и ПСЖ, промени за парижани – Sportove
Намери ни
To Top

Стартовите 11 на Брест и ПСЖ, промени за парижани

Брест и Пари Сен Жермен излизат в мач от 10-тия кръг на Лига 1. Домакините се представят отлично от началото на шампионата, като в момента се намират на 6-о място в класирането. Брест е силен домакин, като няма загуба в последните си 4 мача вкъщи в първенството. ПСЖ пък се намира в добра серия от три победи в последните 4 срещи в Лига 1, а през седмицата тимът се разправи и с Милан в Шампионската лига.


Статистиката е повече от категорично на страната на парижани, които неизменно печелят в последните 13 срещи между двата отбора и със сигурност Брест ще иска най-после да спре тази ужасна серия.

Наставникът на Брест Ерик Рой няма особени кадрови проблеми в състава. Брест ще разчита в атаката на триото Ромен Дел Кастильо, Стив Мюние и Жереми Ле Дуарон.

Луис Енрике продължава да има главоболия с контузени, като с травми са Марко Асенсио, Кейлор Навас, Нуно Мендеш, Преснел Кимпембе, а вратарят Серхио Рико още се възстановява от инцидента през лятото, когато бе ритнат от кон.

Испанският наставник е направил пет промени в състава си в сравнение с мача с Милан. Атаката на ПСЖ ще се води от Гонсало Рамос и Брадли Баркола, които заменят Рандал Коло Муани и Усман Дембеле, като те ще действат заедно с Килиан Мбапе. Канг-Ин Лий и Фабиан Руис пък заменят Мануел Угарте и Витиня в халфовата линия на парижани. Дани

БРЕСТ (4-3-3): Бизот; Лала, Шардоне, Брасие, Локо; Манети, Леес-Мелу, Камара; Дел Кастильо, Мюние, Ле Дуарон

ПСЖ (4-3-3): Донарума; Хакими, Данило, Шкриняр, Ернандес; Фабиан, Заир-Емери, Канг-Ин Лий; Баркола, Рамош, Мбапе

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558