Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot480317.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Националите по мини футбол се изправят срещу Япония в търсене на нов успех на Световното – Sportove
Намери ни
To Top

Националите по мини футбол се изправят срещу Япония в търсене на нов успех на Световното

Българският национален отбор по мини футбол излиза за втория си мач на Световното първенство в ОАЕ. След категоричния успех с 3:0 над Черна гора в първия двубой, днес нашите момчета се изправят срещу Япония. Срещата е с начален час 19:00 часа и ще бъде предавана пряко по Sportal TV и Sportal.bg.

Азиатците са изключително бързи, повратливи и не познават умората, поне от това, което видяхме при победата им с 13:1 над Оман.


Съставът на Япония обаче е с едва три резерви, а един от играчите им е с травма в рамото и не се знае дали ще участва в срещата.

Последният мач в груповата фаза за България ще бъде срещу Оман на 31 октомври, след което се надяваме, че нашите ще продължат към плейофната фаза.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558