Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot479709.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Саудитци уволниха Фауър, въпреки че няма нито една загуба в първенството – Sportove
Намери ни
To Top

Саудитци уволниха Фауър, въпреки че няма нито една загуба в първенството

Саудитският футболен отбор Ал-Кадисия уволни треньора си Роби Фаулър в петък, само четири месеца след като назначи на поста бившият футболист на Ливърпул.  48-годишният англичанин, който 8 пъти е бил голмайстор на Висшата лига и е изиграл 26 мача за националния тим на Англия, бе назначен на позицията през месец юни и освобождаването му изглежда странно, при положение че воденият от него отбор има шест победи, две равенства и нито една загуба до момента в първенството. Единственото му поражение бе в турнира за Купата. 

„Клубът оценява усилията на треньора и професионализма му по време на този период и му желае успех в кариерата“, са казва в изявление на Ал-Кадисия, който в момента е на второ място във втора дивизия на страната.


Фаулър е заменен от бившия треньор на Севиля и Олимпик Марсилия Мичел Гонсалес, който бе футболист на Реал Мадрид и националния тим на Испания. Роби Фаулър е водил преди това тайландския Муантон Юнайтед, австралийския Бризбейн Роур и индийския Ийст Бенгал.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Последвайте канала ни в

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558