Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot479513.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА 1948 1:0 Локомотив (Пловдив), Русев откри резултата – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 1:0 Локомотив (Пловдив), Русев откри резултата

ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) играят при 1:0 в двубой от 15-ия кръг на efbet Лига. Георги Русев откри резултата в 15-ата минута. Срещата на стадион „Витоша“ в Бистрица започна в 17:30 часа с първия съдийски сигнал на Ивайло Стоянов.

Домакините се намират на седма позиция в подреждането, с два мача по-малко спрямо „смърфовете“ на Александър Томаш.


Разликата в точките между ЦСКА 1948 и Локомотив е осем в полза на гостите от Пловдив. В последните си пет мача „червените“ нямат загуба – три равенства и две победи.

„Черно-белите“ от своя страна ще търсят връщане на победния път. Въпреки че е лидер в класирането, отборът на Томаш е в серия от четири поредни срещи без успех.

В третата минута Джовани опита да изненада Наумов с удар от далечно разстояние, но вратарят на „червените“ внимаваше и се намеси. Малко след това Динко Хоркаш можеше да вкара своя отбор в беля, след като сбърка при изнасянето на топката, която попадна в Аерон Зинга, но изстрелът на нападателя не намери целта.

6

ЦСКА 1948 1:0 Локомотив (Пловдив)

В 11-ата минута Елитон стреля опасно с глава, но кълбото попадна в обсега на стража на „черно-белите“, който успя да избие в корнер. Малко преди да измине четвърт час игра от началото на мача Хоркаш се отчете с ново добро спасяване, след като се справи с удар от фал на Педриньо.

В 15-ата минута по-активната игра на домакините даде резултат. Георги Русев отне топката от Ангел Лясков, напредна с нея и с изстрел от границата на наказателното поле даде преднина на своя тим – 1:0.

В 28-ата минута гостите организираха добра атака, която приключи безславно с неточен удар на Джовани. Футболистите на Александър Томаш продължаваха да грешат при изнасянето на топката, а при една от ситуациите от ЦСКА 1948 изявиха сериозни претенции за игра с ръка на Мартин Паскалев, които обаче не бяха уважени от арбитъра Ивайло Стоянов.

6

ЦСКА 1948 1:0 Локомотив (Пловдив)

В 33-ата минута Зинга се озова очи в очи в Хоркаш, но стреля покрай вратата. Дори и да беше реализирал, попадението щеше да бъде разгледано с ВАР, тъй като страничният съдия маркира засада.

ЦСКА 1948 1:0 ЛОКО (ПЛОВДИВ)

1:0 Георги Русев (15)

Стартови състави:

ЦСКА 1948: 29. Даниел Наумов, 24. Ерденис Гурища, 5. Елитон, 87. Симеон Петров, 15. Симеон Василев, 21. Емил Ценов, 18. Ивайло Чочев (К), 17. Никола Илиев, 8. Педриньо, 10. Георги Русев, 26. Аерон Зинга;

ЛОКО (ПЛОВДИВ): 23. Динко Хоркаш (К), 44. Ангел Лясков, 91. Хорхе Сегура, 4. Мартин Паскалев, 71. Оливие Камдем, 6. Христо Иванов, 21. Евандро, 7. Бабакар Дион, 10. Джовани, 17. Алфа Конте, 9. Георги Минчев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Последвайте канала ни в

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558