Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot479358.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Черно море ще се връща към победите срещу колебливия Пирин – Sportove
Намери ни
To Top

Черно море ще се връща към победите срещу колебливия Пирин

Черно море посреща Пирин в двубой от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Тича“ е от 15:00 ч. и ще бъде ръководена от Петър Кузев.

Днес двата отбора ще търсят път обратно към победите.


И „моряците“, и „орлетата“ са в серия от три поредни шампионатни мача без успех. През изминалия уикенд тимът на Илиан Илиев допусна първа загуба през настоящата кампания, след като отстъпи на Левски с 0:1 на „Герена“.

Благоевградчани пък се представиха на добро ниво, но допуснаха обрат от ЦСКА в рамките на 60 секунди. Преди това тимът претърпя тежко поражение от Лудогорец (0:4), с което бе прекъсната позитивната серия от четири срещи без загуба.

Още след двубоя с Левски наставникът на варненци сподели, че вече отборът му ще играе по-спокойно, тъй като вече няма да има напрежение от това, че е единственият тим в елита без загуба. Добрата новина за Илиан Илиев е завръщането на един от основните играчи в състава – Алекс Фернандес, който изтърпя наказание срещу „сините“.

Титулярният централен защитник Влатко Дробаров обаче ще пропусне мача заради червения картон, който си изкара на „Герена“ преди 4 дни.

15

Пирин (Благоевград) 1:2 ЦСКА

Иво Тренчев пък няма да може да разчита на полузащитника Аюб Абу, който бе изгонен в заключителните минути на двубоя с ЦСКА.

ЧЕРНО МОРЕ – ПИРИН

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дичев, Панов, Панайотов, Димов, Фернандес, Тешейра, Сула, Илиев 

ПИРИН: Ковальов, Семенив, Дюлгеров, Бачев, Йорданов, Бенгюзов, Медвед, Тасев, Суда, Тютюков, Комано

СЪДИЯ: Петър Кузев
СТАДИОН: „Тича“, Варна
НАЧАЛО: 15:00 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558