Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot479344.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Здрав сблъсък между ЦСКА 1948 и Локомотив (Пд) – Sportove
Намери ни
To Top

Здрав сблъсък между ЦСКА 1948 и Локомотив (Пд)

ЦСКА 1948 приема лидера в класирането на efbet Лига Локомотив (Пловдив). Срещата на стадион „Витоша“ в Бистрица започва в 17:30 часа с първия съдийски сигнал на Ивайло Стоянов.

Домакините от Бистрица се намират на седма позиция в подреждането, с два мача по-малко спрямо „смърфовете“ на Александър Томаш. Разликата в точките между ЦСКА 1948 и Локомотив е осем в полза на гостите от Пловдив.


В последните си пет мача „червените“ нямат загуба – три равенства и две победи, като прави впечатление, че футболистите на Николай Панайотов не записват убедителни победи, а печелят с гол разлика.

Най-младият треньор в елита си пожела победа срещу Локомотив (Пловдив), като сподели, че отборът на Александър Томаш разполага с много добро нападение и бързи футболисти по фланговете. Панайотов разкри, че с мускулни проблеми е полузащитникът Реян Даскалов, но за сметка на това основната част от звездите на тима са на линия – Ивайло Чочев, Георги Русев, Даниел Наумов, Симеон Петров, Радослав Кирилов, Бирсент Карагарен, Никола Илиев, Емил Ценов, Парвизджон Умарбаев, Педриньо и др.

Локомотив (Пловдив) от своя страна ще търси връщане на победния път. Въпреки че е лидер в efbet Лига, отборът на Томаш е в серия от четири поредни мача без успех. За последно „смърфовете“ победиха Славия (2:0) на „Лаута“ на 23 септември. В следващия месец последваха равенства с Лудогорец и Черно море и две поражения – от Берое и ЦСКА – София.

Победата за тима от „Лаута“ е задължително, ако пловдивчани искат да си гарантират оставането на върха в класирането. Със сигурност Локомотив ще бъде без бразилския халф Лео Сена, който се контузи срещу Берое и ще бъде аут от терените до края на календарната година. Същевременно продължава да се шуми около вратаря на „смърфовете“ Динко Хъркаш – последните информации свързаха хърватина с интерес от страна на Оксер и Динамо (Загреб).

ЦСКА 1948 – Локомотив (Пловдив) 

Вероятни състави: 

ЦСКА: Наумов, Гурища, Петров, Елитон, Василев, Ценов, Чочев, Вутов, Карагерен, Педриньо, Русев 

ЛОКО: Хоркаш, Лясков, Сегура, Али, Камдем, Иванов, Евандро, Илиев, Джовани, Конте, Минчев 

Стадион: „Витоша“, Бистрица 
Съдия: Ивайло Стоянов 
Начало: 17:30 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558