Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Kraev32111111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски тръгва мощно към титлата! Сините със супер трансфер, за щастие на феновете, в гранда идва… – Sportove
Намери ни
To Top

Левски тръгва мощно към титлата! Сините със супер трансфер, за щастие на феновете, в гранда идва…

Левски вече не се притеснява дали е готов за битката за първите места, напротив сините тръгват смело към титлата. А за целта по средата на сезона ще се случи супер трансфер в гранда. Става въпрос за ценно попълнение в ръководството на клуба, ето и подробности.

Ръководството на Левски в лицето на един от собствениците на отбора Иво Тонев е поканило легендата Наско Сираков да се присъедини към Управителния съвет на сините, пише „Меридиан Мач“.


Бившият нападател на Левски пък отклонил предложението и оферта да стане спортен директор и да замени на поста Георги Иванов – Гонзо, което прави чест на Вълка.

Очаква се Сираков да стане съветник на Иво Тонев по футболните въпроси в Левски. Наско е доказал лидерските си качества не веднъж и пристигането му на „Герена“ може да е ключово за вече сериозните шампионски шансове на сините.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558