Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot479252.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Йънг Бойс – Манчестър Сити (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Йънг Бойс – Манчестър Сити (съставите)

Европейският клубен шампион Манчестър Сити гостува на Йънг Бойс в среща от група от група „G“ на Шампионската лига. „Гражданите“ взеха две победи в първите си два мача и са начело в класирането, а техният съперник има 1 точка и дели третата позиция с Цървена звезда. Отборът на Пеп Гуардиола не е в най-добрата си форма, но през уикенда постигна важен успех над Брайтън, а днес ще се опита да направи нова крачка към това да си осигури място на осминафиналите в ШЛ.

Йънг Бойс е втори в първенството на Швейцария, но с мач по-малко от лидера ФК Цюрих.


През уикенда двата тима се изправиха един срещу друг и направиха нулево равенство. Седрик Итен се завръща в стартовия състав на Йънг Бойс и ще си партнира в предни позиции с Мешак Елия. Зад тях ще действа Филип Угринич, а по-дефанзивни функции в средата на терена ще имат Шейк Ниасе, Сандро Лаупер и Жоел Монтейро. На пейката е голмайсторът на отбора от началото на сезона Жан-Пиер Нсаме.

В стартовите 11 на Ман Сити има цели 7 промени в сравнение с последния мач. Атаката ще води Ерлинг Холанд, подпомаган по фалнговете от Жереми Доку и Джак Грийлиш. Едерсон се завръща под рамката, а четиримата бранители са Рико Люис, Мануел Аканжи, Рубен Диаш и Нейтън Аке. В халфовата линия започват Родри и Матео Ковачич, а малко пред тях ще играе Матеуш Нунеш. Сред резервите остават Кайл Уокър, Йошко Гвардиол, Бернардо Силва, Фил Фоудън и Хулиан Алварес. 

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558