Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/59d11697164a71137003e1bd73c49ba011.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Официално! Няма да има ЦСКА – Витоша! Хаосът стана пълен – Sportove
Намери ни
To Top

Официално! Няма да има ЦСКА – Витоша! Хаосът стана пълен

Дерби на Югозападна „В“ между ЦСКА и Витоша (Бистрица) няма да има! Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов обяви, че еднолично е решил да не води отбора на „Българска армия“. Хаосът около двубоя и натрупаното напрежение са основните причини.

По информация на Ангелов, известен и като, битката може да бъде политизирана и да се стигне до размирици и затова е взел решение да запази здравето на футболистите си и да не се яви за двубоя.

„Нашето решение е да запазим здравето на футболистите.


Имаме информация, че този мач ще бъде политизиран. Ние реално нямаме нищо против ЦСКА, нека да спечелят този мач. Ние се отказваме от двубоя, поздравяваме ги и им пожелаваме успех”, започна Ангелов.

„Ние имаме семейства, не искам да се случи нищо и се разграничавам от всичко извън самата игра. Лично аз вземам решението да няма мач след информацията, която получих. Някакви кандидат кметове си канят други хора. Политиката не ме интересува, аз не я харесвам и не я разбирам“, добави треньорът на Витоша на импровизирана пресконференция в Бистрица.

Той визира „поканата“ на кандидатът за кмет на София Георги Кадиев, всички участници в изборите да се съберат и да наблюдават дербито, включително премиерът Бойко Борисов, който е картотекиран като играч на Витоша.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558