Намери ни
To Top

Почетино: Във всеки случай съм щастлив, защото бяхме конкурентни

Мениджърът на Челси – Маурисио Почетино, говори за равенството в лондонското дерби срещу Арсенал от 9-ия кръг на Премиър лийг. “Сините” водеха в резултата четвърт час преди края, но допуснаха изравняване.

„До 77-ата минута мачът беше под наш контрол, не допускахме много положения пред вратата си. Разочарован съм, защото днес загубихме две точки.


Първият гол вдъхна самочувствие на Арсенал. За 13 минути игра можете да пропуснете повече. Във всеки случай съм щастлив, защото бяхме конкурентни. Мудрик игра добре, но все още трябва да се подобрява. Според мен той все още не е в най-добрата си форма. Въз основа на това реших да го сменя. Трябваше да се възстановим. Срещата беше по-близо до 3:0, отколкото до 2:1. Искахме да наложим натиск пред вратата на съперника вместо да се защитаваме“, каза Почетино, цитиран от Football.London.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол