Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot478222.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Данило Дончич: Вярвам много на футболистите си, защото всички вдигнаха формата си – Sportove
Намери ни
To Top

Данило Дончич: Вярвам много на футболистите си, защото всички вдигнаха формата си

Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич коментира пред „Тема Спорт“ ситуацията в отбора преди днешния двубой с ЦСКА 1948. 54-годишният наставник има проблеми по състава си, след като заради травми отпадат титулярният вратар Александър Любенов и централният защитник Алан Диас. На облекчен режим през седмицата тренира Ерик Манолков, който все пак има шансове да попадне в групата за днешния мач.

„Подобрихме играта си, особено в защита.


Вече в три поредни мача не сме допуснали гол, а преди ситуацията беше друга. Но това сега не означава нищо, защото се изправяме срещу много силен съперник в лицето на ЦСКА 1948. Това е един от най-добрите отбори в България. В мачовете срещу този противник Локомотив не е побеждавал и традицията е на тяхна страна, но тя е, за да се наруши (смее се). Надявам се да се случи в събота. Вярвам много на футболистите си, защото всички вдигнаха формата си – индивидуално и като отбор. Ще търсим нашите шансове, за да вземем нещо от този мач“, заяви Дончич.

Сръбският специалист говори и за аклиматизацията на последните попълнения – Антони Иванов и Гонсало Кардосо. „Двамата взеха участие в мача срещу Спартак Плевен за купата. Влязоха през второто полувреме и физически са по-добре. Но нямат игровия ритъм и са им нужни повече двубои, за да вдигнат оптималната си форма. Ще им трябва още малко време“, добави още той.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558