Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Bandalovski.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бандаловски разкри схемата: Това срещу ЦСКА се гласеше… – Sportove
Намери ни
To Top

Бандаловски разкри схемата: Това срещу ЦСКА се гласеше…

Бившият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски призна, че срещу клуба се работи от дълги години. Той разкри любопитни подробности и даде един от най-добрите коментари, изричани от началото на кризата с „червените“.

„Не ме изненадва това, което се случи с ЦСКА. Това се гласеше от доста години.


Не е възможно ЦСКА да не може да играе в „А“ група и в евротурнирите. Това е най-голямата марка в България. Навсякъде, където кажеш ЦСКА, хората знаят за какво става въпрос. Боли и трябва да се направи нещо“, заяви Бандата в интервю за bTV.

„Цървена звезда има много повече задължения от ЦСКА, но държавата стои зад клуба и досега не е фалирал. Нищо че дълговете на Звезда са около 50 милиона евро. На всеки мач има по 25-30 хиляди зрители и това е радост за народа. Институция като ЦСКА не трябва да се погубва, като играе по „В“ група и областните дивизии. На клуба е нужно да помогнат хората от горе, които решават всичко в държавата. Дано намерят изход от ситуацията и най-футболната марка в България да се върне, където й е мястото“, каза Бандаловски.

„В България много компромиси се направиха за доста клубове. И не виждам какво пречеше да се оставят в елита ЦСКА и Локо София“, добави по темата бранителят.

Той говори и за ситуацията в Партизан, където е твърда резерва.

„Гледам да си върна мястото в състава. Работата е там, че на моя пост има играч, който е много тачен и обичан от местните фенове. Не изключвам възможността да сменя отбора, но засега съм в Партизан. Щастлив съм, Валери Божинов е при мен, феновете ме подкрепят, с играчите в отбора се разбирам добре“, каза той.

„Хората в Сърбия обичат доста повече футбола, отколкото тези в България. Знаят имената на всички играчи, разпознават ни лесно и ни спират по улиците и магазините. Целта пред мен е да направя трансфер в голям отбор и да се върна в националната селекция“, добави още 28-годишният Бандаловски.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558