Намери ни
To Top

Конър Макгрегър си намери спаринг партньор в лицето на редактор от Sportal.bg

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър си намери спаринг партньор в лицето на един от редакторите на медията ни.

Суперзвездата в бойните спортове гостува в студиото на Sportal.bg по-рано днес. Той разговаря със специалистите по бойни спортове от екипа ни, Даниел Любомиров и Борис Тонев, като дискусията завърши с въпрос дали ирландецът би се завърнал отново в България.


Ето как отговори рекордьорът за най-бърз нокаут в шампионска битка на UFC.

“Може и да не си тръгна. Имам си тренировъчен партньор тук – колега, черен колан по Бразилско жиу-жицу. Ще се състезава следващата седмица на Европейското първенство. Може и да потренираме. Оценявам любовта и я усещам наистина. Означава много за мен. Развълнуван съм да продължа пътя си тук в София”, заяви Макгрегър, визирайки Борис Тонев, който скоро бе удостоен с черен колан по Бразилско жиу-жицу.

25-годишният състезател по BJJ и журналист Борис Тонев ще дебютира на най-елитното ниво в този спорт на 27.10 (събота) в Рим по време на Европейското първенство на Международната федерация по Бразилско жиу-жицу (IBJJF).

Вижте останалата част от ексклузивния разговор с живата легенда на ММА. 

Ощр от категория Бойни Спортове