Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot477426.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Виктор Попов е на второ място по мачове за България от футболистите на Черно море – Sportove
Намери ни
To Top

Виктор Попов е на второ място по мачове за България от футболистите на Черно море

Десният бек на Черно море Виктор Попов излезе на второ място в класацията по мачове за националния отбор на действащи футболисти на „моряците“. Той вече има 11 срещи за трикольорите и е въпрос на време да надмине рекордьора Тодор Марев, който е с 16.

Трети остава Георги Илиев с 9. Той има общо 25 двубоя за държавния тим, но в останалите 16 ставаше национал, когато обличаше екипите на Локомотив (Пловдив), ЦСКА и китайския Шъдзяджуан Юнчан.


Вратарят Иван Дюлгеров, който до този момент има 4 участия за „лъвовете“, също може да се изкачи нагоре в подреждането, ако остане на „Тича“ през следващите години.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558