Намери ни
To Top

Меси сравни Аржентина с най-силния отбор на Барселона

Лионел Меси за пореден път демонстрира класата си снощи, когато вкара и двата гола при победата на Аржентина над Перу с 2:0. След срещата той сподели колко е доволен от развитието на “гаучосите”, които в края на миналата година станаха световни шампиони.

“Този отбор е впечатляващ. Всеки път, когато играем заедно, ставаме по-добри.


Барселона беше един от най-добрите отбори в история, но ние сме близо. Независимо кой играе, продължаваме да играем по един и същ начин, имаме много ясен стил”, заяви Меси.

“Мисля, че от доста време показваме, че това е страхотна група. Независимо какво се случва, продължаваме по същия начин, да се наслаждаваме да играем заедно, да прекарваме време заедно. В тима има доста млади играчи, които искат да печелят още, въпреки досегашните успехи”, допълни той.

Следващата цел на Аржентина е Копа Америка през 2024 г. По това време Меси ще е на 38 години. Все още не е ясно дали той възнамерява да играе на Световното първенство през 2026 г.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол