Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot477130.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алекс Маркес: Марк ще си тръгне и от Дукати, ако не му е забавно – Sportove
Намери ни
To Top

Алекс Маркес: Марк ще си тръгне и от Дукати, ако не му е забавно

8-кратният световен шампион Марк Маркес напуска Хонда в края на сезона след 11 сезона с японския тим, за да се състезава за Грезини и с мотоциклет на Дукати, с една година по-стар от заводските машини. Маркес е подписал 1-годишен договор с Грезини и в Индонезия заяви, че е взел това решение, за да види дали ще преоткрие удоволствието от ездата на MotoGP мотоциклет.

Братът на Марк – Алекс Маркес, заяви пред британската телевизия TNT Sport, че Марк може и да сложи край на кариерата си, ако се окаже, че състезанията не му носят удоволствие.

“Марк иска една година, за да види дали този свят все още му харесва – обясни Алекс, който не кара в Индонезия заради контузия. – Той беше честен с мен и ми каза: “Ако не се забавлявам, ще се оттегля.” Това е. Марк иска да види дали ще открие отново удоволствието, дали може да е отново бърз след контузията. Аз не се съмнявам, но той все още има съмнения. Което е нормално. Но съм сигурен, че на тестовете във Валенсия, още след първия ден, съмненията му ще изчезнат много бързо.”

Марк падна и в двете състезания в Индонезия, като катастрофите му този сезон са вече 23.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558