Намери ни
To Top

Стана ясно каква е контузията на Осимен

Наполи потвърди в официалния си сайт, че нападателят Виктор Осимен е получил контузия на бедрото си по време на мач с националния отбор на Нигерия.

Изявлението на „партенопеите“, потвърди, че футболистът е претърпял средностепенна лезия на бицепса на бедрената кост на дясното бедро.

Осимен накуцваше от първите минути по време на равенството 2-2 на Нигерия срещу Саудитска Арабия на Роберто Манчини в петък и оттогава напусна лагера, за да се върне в Неапол за медицински прегледи.

Очаква се той да бъде извън терените за поне три от следващите мачове на Наполи, но Sky Sport Italia отбеляза, че обичайното време за възстановяване при този вид контузия обикновено е около четири до шест седмици.

Сега Руди Гарсия ще трябва да се справи без водещия си голмайстор поне за предстоящите мачове срещу Верона в Серия „А“, както и за гостуването на Унион (Берлин) в Шампионската лига и за домакинството на Милан през следващия уикенд.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол