Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/09/screenshot475506.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кметът на Черногорово с нови разкрития за Хищника, избил семейството си – Sportove
Намери ни
To Top

Кротък човек, изключително честен, ползваше се с уважение. Така кметът на село Черногорово Димитър Вринчев описа пред „Фокус“ възрастният мъж, който застреля в дома си съпругата и дъщеря си, а после се самоуби.

Както съобщи, името на мъжа е Стефан Дивеков, по прякор Хищника, на 71 години. Прякорът му е заради това, че е бил ловджия.


Имал е и законно притежавана ловджийска пушка. 

„Всички в селото ги познаваме като добри хора. Но, по разказ на свидетели, сутринта са се скарали, битов скандал, който по-късно е прераснал в огромна трагедия“, разказа кметът.

Мъжът и жената живеели сами, а дъщерята е живеела и работила в Германия. В началото на месеца се е прибрала във ваканция.

Стефан употребявал алкохол, но иначе не е имал никакви спречквания с никой от селото. нямало е и сигнали за домашно насилие.

„Нещо моментно е станало, той не е бил никога нервен и конфликтен“, каза кметът Вринчев и разказа още, че преди три години Стефан намерил портфейл с 3200 лева, който веднага предал в кметството. Тогава всички разбрали за честната му постъпка и с това заслужил още повече уважението на съселяните си.

Междувременно стана ясно, че под надзора на Окръжна прокуратура – Пазарджик се извършва разследване за извършено двойно убийство с последвало самоубийство в къща в с. Черногорово, обл. Пазарджик.

Днес, 19 септември 2023 г., е бил подаден сигнал на тел. 112 за стрелба в къща в с. Черногорово, обл. Пазарджик. На мястото са пристигнали служители от ОД на МВР-Пазарджик и медицински екипи. Установено е, че в двора на къщата, където са живеели, са починали мъж и жена, на 71 г., съпрузи, както и 45-годишната им дъщеря.

Според разследването двете жени са били простреляни с огнестрелно оръжие от 71-годишния мъж, който впоследствие се е самоубил.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пазарджик са започнали незабавни действия на разследването. Окръжният прокурор на гр. Пазарджик Албена Кузманова и Стоян Павлов, наблюдаващ прокурор  от Окръжна прокуратура – Пазарджик, бяха днес на мястото на произшествието. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558