Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot473220.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Николов: Радвам се за хеттрика, но има горчивина – Sportove
Намери ни
To Top

Николов: Радвам се за хеттрика, но има горчивина

Нападателят на Хебър Георги Николов бе разочарован, че не неговият тим не успя да вземе нещо от мача с Локомотив (Пловдив), въпреки че той реализира хеттрик. Младокът е на мнение, че съставът от Пазарджик е качествен и може да изненада всеки.

“Мисля, че бе равностоен мач, и двата отбора имаха положения за гол. Може би при техните голове, трябваше да противодействаме по-добре.


Вдигаме главите и продължаваме напред. Винаги се опитваме да спазваме максимално изискванията на треньора. Всеки се учи от грешките, следващия мач ще се опитаме да се представим по-добре. Мисля, че сме качествен отбор и можем да победим всеки в класирането. Щастлив съм, че отбелязах три гола, но има горичивина, че не победихме”, каза Николов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558