Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot472998.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хамилтън: Чакам силна кола, за да се боря за титлата – Sportove
Намери ни
To Top

Хамилтън: Чакам силна кола, за да се боря за титлата

След два трудни сезона във Формула 1 с по-слаб от очакваното автомобил на Мерцедес, 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън не е загубил мотивация и ще се бори за осмата си световна титла.

На „Зандвоорт” вчера британецът обясни, че този период от кариерата му и развитието на тима не е пропилян, тъй като се използва за подобряване на комуникацията му с екипа, начините на работа и търсенето на различни решения за създаването на по-успешен автомобил. Защото целта на Люис не се е променила.

„Трябва да съм готов – физически и психически за момента, в който ще разполагаме със силен автомобил – обясни Хамилтън. – Изчаквам този момент.”

Хамилтън потвърди, че в Мерцедес все още събират информация за представянето и развитието на проблематичния W14 от този сезон, за да може част от данните да се използват за колата на тима за догодина.

„Винаги научаваме нещо ново за характеристиките, за управлението на въздушните потоци, как работи колата при страничен вятър, как се представя в бързи, средно бързи и бавни завои, как работи с гумите, настройките за повече или по-малко притискане. Винаги научаваме нещо ново”, обясни Хамилтън.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558