Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot472948.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш футболист на Черно море наказа Олимпия в Любляна – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш футболист на Черно море наказа Олимпия в Любляна

Олимпия (Любляна) загуби с 0:2 домакинството си на Карабах от плейофния кръг на Лига Европа. Словенците, които елиминираха Лудогорец в пресявките на Шампионската лига, допуснаха две попадения още до почивката и не успяха да реагират. Вторият гол за Карабах беше дело на бившия халф на Черно море Леандро Андраде.

Резултата в полза на шампиона на Азербайджан откри Кевин Медина в 32-ата минута.


Колумбиецът засече с глава центриране от корнер на звездата на карабах Ясин Бензия. Малко преди края на първото полувреме Редон Джиджа подаде на Леандро Андраде и националът на Кабо Верде удвои аванса на гостите.

Олимпия привидно взе инициативата през вторите 45 минути, но не създаде чисти положения пред вратата на Лука Гугешашвили. Гостите пък бяха доволни от резултата и предпочетоха да не рискуват, разигравайки в собствената си половина. В добавеното време Давид Суалехе от Олимпия получи червен картон. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558