Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot472520.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джон Фюри побесня на пресконференция – Sportove
Намери ни
To Top

Джон Фюри побесня на пресконференция

Джон Фюри бе център на вниманието по време на пресконференция за битката KSI срещу Томи Фюри, която се проведе в понеделник (21.08) в Манчестър. Бащата на Томи Фюри изпусна нервите си и започна да хвърля маси и столове към представители на медиите.

Охраната трябваше да се намеси, тъй като щабовете на двете страни в сблъсъкът, който ще се проведе на 14-и октомври, започнаха да хвърлят столове.


Логан Пол и Дилън Денис, които също ще се боксират на галавечерта през октомври, влезнаха в словесна престрелка, което провокира Джон Фюри да се изправи и да започне да крещи.

“Ние сме мъже, които се бият. Синът ми ще се бие срещу него (КSI) и всеки друг в тази зала. Нека започнем още сега! Аз съм машина, а вие сте деца”, заяви 59-годишният треньор по бокс.

По-малкият брат на Тайсън Фюри, Томи Фюри, за последно се боксира срещу брата на Логан Пол – Джейк Пол. Тогава британецът постигна своята девета победа в девет професионални двубоя.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558