Намери ни
To Top

Болоня – Милан (съставите)

Милан гостува на Болоня в последен мач от откриващия кръг в Серия „А“. Отборът на Стефано Пиоли ще се опита да стартира с победа и да вдъхне оптимизъм на феновете си, които се надяват да видят своите любимци в битката за титлата. Болоня няма успех над „росонерите“ у дома от 2002 година. През миналия сезон срещата между двата тима на „Ренато Дал’Ара“ завърши 1:1.


Болоня се раздели с австрийския национал Марко Арнаутович, който подписа с Интер, но привлече интересни футболисти като Никола Моро, Щефан Пош и Сам Бойкема. Всички те са титуляри, а на пейката е дошлият от Базел нападател Дан Ндойе. Вместо него старши треньорът Тиаго Мота залага в предни позиции на Джошуа Зиркзее. Зад нидерландеца ще действат Рикардо Орсолини, Люис Фъргюсън и Николас Домингес. Сред резервите е взетият преди по-малко от 24 часа от Интер Джовани Фабиан, а Муса Бароу е аут заради контузия. 

Наставникът на Милан Стефано Пиоли също пуска от първата минута трима от новите в отбора. Рубен Лофтъс-Чийк и Тижани Райндерс ще си партнират с Раде Крунич в средата на терена, а Кристиан Пулишич ще е част от офанзивното трио, заедно с Оливие Жиру и Рафаел Леао. Под рамката за „червено-черните“ е Майк Менян, а четиримата бранители са Давиде Калабрия, Малик Тиау, Фикайо Томори и Тео Ернандес. Привлеченият от Валенсия Юнус Муса не може да играе заради наказание, а Исмаел Бенасер още лекува травма.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол