Намери ни
To Top

„Контра“: Притеснително ли е началото на Манчестър Юнайтед

Понеделнишкият епизод на “Контра” е посветен на мачовете от уикенда на европейските грандове в Премиър лийг, Серия “А” и Ла Лига.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров анализират двубоите от Острова, в които най-интересен се оказа сблъсъкът между Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

“Червените дяволи” за втори пореден мач не впечатлиха и този път нямаха късмет с резултата, а “шпорите” очароваха феновете си с по-офанзивен стил.


Какъв обаче е проблемът на Манчестър Юнайтед и ще може ли Ерик тен Хаг да намери вярното решение?

Манчестър Сити надделя над Нюкасъл в дерби, което сякаш не оправда високите очаквания за зрелище. Ливърпул пък трябваше да осъществява обрат у дома срещу Борнемут, а Челси за пореден път разочарова привържениците си с поражение 1:3 от Уест Хам.

В Италия фаворитите за титлата започнаха с убедителни победи, като сякаш Ювентус беше най-впечатляващ на фона на очакванията за трудно гостуване на Удинезе.

Интер се справи рутинно с Монца, а Наполи наниза три попадения на Фрозиноне, две от които бяха дело на Виктор Осимен.

В Ла Лига най-после феновете видяха гол и победа на Барселона в първия мач на временния домакински олимпийски стадион срещу Кадис. Джуд Белингам пък не спира да бележи за Реал Мадрид и се превърна за нула време в ключова фигура за “лос меренгес”.

Гледайте “Контра”!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол