Намери ни
To Top

Десет от Академик (Свищов) се справиха с Дунав (Лом)

Академик надви Дунав (Лом) с 1:0 в Свищов. Срещата е от втория кръг на Северозападната Трета лига. Заслужен успех за селекцията на Радостин Александров. Момчетата му играха повече от час в намален състав.


Удариха и два пъти гредите. Още не бяха изтекли 6 минути, а критичните моменти пред ломската врата бяха два. Красимир Русинов стреля към вратата, ломския страж изби, но при добавката на нападателя топката влезе в мрежата. В 27-ата минута Калоян Митев фаулира откъснал се играч на съперника, като вратаря беше вече хванал топката. 

Съдията обаче отстрани Митев с червен картон. До почивката не се случиха други интересни моменти. „Студентите“ започнаха по-добре втората част. Димитър Николов се размина с гола. В 62-ата минута пък Йордан Желев стреля в гредата. Момчил Емилов посрещна върналата се на терена топка и пак я насочи в гредата. След това настана надлъгване, което не доведе до промяна на резултата.   


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига