Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot470678.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски пусна ограничено количество билети за мача с Апоел – Sportove
Намери ни
To Top

Левски пусна ограничено количество билети за мача с Апоел

От Левски пуснаха в продажба ограничено количество билети за мача с Апоел (Беер Шева) от Лигата на конференциите утре. В продажба са пуснати билети за Блок 20 в сектор „В“. Те са с цена 23 лева и могат да бъдат намерени в официалния магазин на клуба в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim, както и онлайн. 

В сила е ограничението от до 5 билета на човек.


Магазинът в „А“ сектор е с работно време в сряда до 19:14 часа, а в деня на мача билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558