Намери ни
To Top

Треньорът на Етър: Това щеше да бъде най-хубавата професия, ако нямаше официални мачове

Наставникът на Етър Емануел Луканов даде мнението си след ремито 2:2 с Берое във Велико Търново. Точката беше първа за болярите след завръщането им в елита на родния футбол.

„Пореден силен двубой – Славия, Черно море и днес идентични мачове, изключвам този с Лудогорец. Толкова много енергия хвърлят момчетата, че ги поздравявам.


Но този тънък момент пак не ни достига. Опитахме се на контраатака да вкараме гол, не сме се затваряли, но имаме слабост със завършването. Поздравления и за публиката, която винаги ни е подкрепяла. Играем по идентичен начин, градация има – спечелихме точка. Явно първата победа ще трябва да я изстрадаме, представянето на отбора никога не е случайно и няма да бъде. 

Разочаровани сме, но това е треньорската професия. Това щеше да бъде най-хубавата професия, ако нямаше официални мачове. Трябва да вкарваме голове, да играем компактно, да намерим и солидност в защита. Трябва да подобрим детайли в защитата, това е моят апел към момчетата. Ако анализираме головете, трябва да играем човек за човека, само гледаме топката, трябва да подобряваме тези неща, говорим ги още от „Б“ група, но тук динамиката е по-голяма. Липса на късмет и новак в „А“ група, вместо да почнем с балансирана програма – ЦСКА, Славия, Черно море, Лудогорец, Берое също играха солидно, но не отстъпвахме с нищо. Идват ЦСКА, Ботев, трябва да печелим точки“, каза Луканов. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига