Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot470170.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
НКП на Левски: Бъдете разумни и не давайте повод за нови глоби – Sportove
Намери ни
To Top

НКП на Левски: Бъдете разумни и не давайте повод за нови глоби

НКП на Левски призова феновете на отбора да бъдат внимателни по време на срещата-реванш с АПОЕЛ (Беер Шева) и да не дават повод за нови наказания от УЕФА. 

„В четвъртък Левски играе в Европа! Противникът е Апоел Беер от Израел. Стадион „Георги Аспарухов“ и пълните му трибуни имат своята значима роля за изхода от мача.

Националният клуб на привържениците отново приканва всички да бъдем внимателни, умни и да не даваме повод за нови наказания, защото клубът ни е беден и на ръба на оцеляването.


Всички трябва да сме изрядни, за да си спестим санкции. 

Не носете артикули и не демонстрирайте татуировки със забранени символи. Не нарушавайте реда и подкрепете Левски страстно от първата до последната минута! 

Не философствайте във фейсбук и оставете Интернет живота поне за малко. Той няма да избяга. Когато се върнете в него мислете кой и как ви облъчва и манипулира с лъжи и интриги. Каква е целта му, целта и, целта им?

Любимият тим има нужда от помощ, а най-добрата я дава синият фен.

Само Левски и победа в четвъртък!“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558