Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot470044.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Петрис излиза на инжекции срещу Апоел – Sportove
Намери ни
To Top

Петрис излиза на инжекции срещу Апоел

Треньорът на Левски Николай Костов получи добри новини от лекарския щаб. Той ще може да използва Жереми Петрис в реванша от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел (Беер Шева). Сблъсъкът е в четвъртък от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Петрис се контузи при гостуването на Локомотив (Пловдив), загубено с 1:2.


Той разтегна бедрен мускул още в началото на двубоя. Травмата го извади от визитата на Апоел (0:0), както и от снощния мач с Ботев (Враца) (1:0). Десният бек е уверил треньорския щаб, че вече се чувства добре, както и че ще излезе на инжекции срещу израелците, ако се наложи. Затова и Николай Костов вече го брои за титуляр в четвъртък.

Жереми Петрис бе привлечен в Левски преди година и веднага се утвърди като титуляр в дясната зона на защитата. Това накара „сините“ скоро след това да удължат краткосрочния му контракт. През миналата кампания 25-годишният французин изигра общо 31 мача във всички турнири, в които вкара 1 гол – при 2:0 над Ботев (Враца). През този сезон вече има 6 срещи зад гърба си – 4 за първенството и 2 в Лигата на конференциите. Когато не е на терена заради травма, негова алтернатива вдясно на отбраната са Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков и Роналдо.

Ако Левски елиминира израелците, то в плейофа за груповата фаза на турнира ще се изправи срещу Айнтрахт (Франкфурт). Първият двубой е на 24 август на „Васил Левски“, а седмица по-късно е реваншът в Германия.

„Тема спорт“


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558