Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469595.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алкарас и Руне изиграха забавен демо мач с ракети с половин кордаж – Sportove
Намери ни
To Top

Алкарас и Руне изиграха забавен демо мач с ракети с половин кордаж

Те са двама от най-добрите тенисисти в света, но могат ли да играят с ракета с половин кордаж? Това бе забавното предизвикателство, пред което бяха изправени Карлос Алкарас и Холгер Руне.

Двамата играят с една и съща марка ракети, което помогна за организацията на една необичайна среща на централния корт в Торонто. Те изиграха тайбрек до 10 точки с ракети, които бяха без повече от половината кордаж. На практика, те имаха налични само линиите кордаж по средата на вертикала и хоризонтала, което означаваше, че за да ударят топката трябва да го направят с възможно най-централната част от главата на ракетата.


Двете млади суперзвезди се познават още от 10-годишни, но едва ли са имали сблъсък на корта, в който да имат по-големи затруднения.

Вижте видеото от забавния им мач, за да разберете кой се справи по-добре с половин кордаж.

tenniskafe.com

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558