Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469527.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Влади Кънчев и Емил Незиров гостуват на „Sportal Fight Club“ – Sportove
Намери ни
To Top

Влади Кънчев и Емил Незиров гостуват на „Sportal Fight Club“

Професионалните ММА бойци Владислав Кънчев и Емил Незиров гостуваха на “Sportal Fight Club”, за да споделят впечатленията си от участието им на бойното събитие Oktagon 45 и да разкажат какви предизвикателства ги очакват на ринга и в клетката.

Преди по-малко от две седмици Кънчев записа първи успех в набиращата популярност европейска верига Oktagon. Българинът надделя над англичанина Джеймс Люис с технически нокаут във втория рунд.

Интересен факт е, че софиянецът предрече, че ще приключи двубоя до втория рунд в друго свое интервю няколко седмици преди битката.


За битката в Прага, която се проведе на 29.07, Емил Незиров и Владислав Кънчев размениха обичайните си роли. Сребърният медалист от световно първенство по бойно самбо застана в ъгъла на Кънчев. Той сподели, че за него е било чест да бъде в ъгъла на главния треньор на СК Тайгър Спорт в 22-ия му професионален двубой.

Двамата бойци споделиха и какво им предстои до края на годината. Незиров ще се фокусира върху подготовката си за Мондиала по бойно самбо през ноември, а Кънчев ще участва в дебитното издание на веригата за бокс без ръкавици “Bare Knuckle Fighting Championship” (BKFC)

На същата галавечер, в която Кънчев триумфира, друг българин също записа успех. В тежка категория Лазар Тодев отказа Уалисън Карвальо със събмишън в първия рунд. С това българинът, който живее и тренира в Германия, си заслужи битка за титлата при най-тежките в Октагон. Кънчев предрича светло бъдеще на Тодев и дори вярва, че именно той може да е следващият българин в тежката категория на UFC. 

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558