Намери ни
To Top

Шейх Мансур най-накрая го направи! Сити взривява пазара! Вече всичко е договорено, Манчестър привлича най-добрия в света

Трансферната бомба на 2016-а вече е заредена. Според последните информации всичко е договорено, като най-добрият в света ще бъде привлечен от Ман Сити. Става въпрос за соченият от редица специалисти за треньор номер 1 Гуардиола. Ето и подробности.


Хосеп Гуардиола е обещал да поеме Манчестър Сити следващото лято, разкри каталунският „Мундо Депортиво„, който е традиционно добре информиран за делата на Пеп. Според изданието специалистът е дал гаранция на бившия си съотборник в Барселона Чики Бегиристайн, който в момента е спортен директор ва гражданите. Идеята на Бегиристайн е Гуардиола да наложи своя стил на игра, с който доминира в Европа с Барселона.

От „Мундо Депортиво“ уточняват, че Сити до голяма степен са координирали трансферната си политика с Гуардиола при привличането на Кевин Де Брюине и Николас Отаменди, за които са имали предварителна информация, че се вписват в концепцията на Пеп. По същата причина от клуба са били освободени Един Джеко, Стеван Йоветич, Алваро Негредо, Джеймс Милнър и Матия Настасич, защото не допадат на вижданията на Гуардиола.

Така най-накрая желанието на Шейх Мансур начело на Сити да застане Пеп Гуардиола е на път да се сбъдне.

Ощр от категория Трансфери