Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469295.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Здравко от „Ритон“ попиля „червените“ и каза: Срам ме е от този ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Здравко от „Ритон“ попиля „червените“ и каза: Срам ме е от този ЦСКА

Популярният привърженик на ЦСКА Здравко Желязков се изказа остро по адрес на тима на Нестор Ел Маестро. Певецът се изказа с добро само за атакуващия халф Тобианс Хайнц и призна, че се срамува от отбора на „червените“. 

„Мога само да кажа, че и Моуриньо да дойде с този животински сбирток, който се изявява като футболисти в ЦСКА, нищо няма да може да направи. Имаме един качествен играч в момента – Хайнц.


Останалите освен че са бездарни, но и са на ниво Турицов. А той е за „Б“ група. В последните шест-седем години едно и също се върти в ЦСКА – слаба игра. И в края на краищата, когато нещо се скапва, то се скапва отгоре. Рибата се вмирисва откъм главата са казали хората. Да не се заблуждаваме повече. Моето уважение към Гриша Ганчев, поддържам го, защото си дава парите за ЦСКА. Но явно хората, които се занимават със селекцията в клуба, са на много ниско ниво. Най-безсрамната селекция в последните пет години е в ЦСКА. Назон освен за бояджия не знам за какво друго може да стане. Въпреки че и за това е дебел“, каза Здравко пред „Тема Спорт“.

„Този тарикат, който миналата година го докараха от Армения, освен по роднинска линия не виждам как се е озовал на „Българска армия“. Него и за чистач на подиума на предаването на Магърдич Халваджиян няма да го вземат. В ЦСКА просто няма материал. А такъв ЦСКА, който играе грозен футбол и го разнасят в Европа, не е нужен на интелигентната част от най-голямата фенска маса в България. Мен ме е срам от този ЦСКА. За съжаление вече не се и надявам да има промяна. Повтарям се – рибата се вмирисва откъм главата, а в ЦСКА тя вече е вмирисана до половината. Миналата седмица Славия заслужаваше да ни бие. Тази камила Мено Кох може да го вземат да държи лампа на някоя улица. Бесен съм и затова съм толкова емоционален. Виждаме Левски. Взимат чужденци, които със сигурност получават много по-ниска заплата от нашите и играят доста по-добър футбол. Откъде ги намират? Стойчо Стоилов да се обади и да попита Наско Сираков дали има някои играчи, които не са успели да договорят, и да ги докара при нас! До там я докарахме“, добави известният певец.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558