Намери ни
To Top

Бакеро: Искам играчите да имат дух за победа

Старши треньорът на Славия – Хосе Мари Бакеро даде пресконференция преди съботното домакинство на Черно море. Мачът на стадион „Александър Шаламанов“ е в събота от 21:15 часа.

„Утре ни е първият мач вкъщи. Играхме три мача като гости.


Затова сме много нетърпеливи за първия ни мач у дома. Играем срещу отбор, който досега не е губил мач, в много добра форма е, знае как се вкарва голове. Затова трябва да работим много здраво, за да спечелим. Черно море е в много добра форма, както вече казах. Срещу ЦСКА играхме много организирано. Надявам се да продължим така и да го направим и срещу Черно море.

Няма някой, който да има контузия,. Защитната линия ще е същата, както срещу ЦСКА. Евентуално може да има промяна. Славия иска да изгради начин на игра, към който ще се придържа. Трябва да направим една добра сплав – да се защитаваме добре и да нападаме добре.

Мартин Георгиев тренира добре, наваксва с физическата подготовка, защото той не е водил подготовка с нас. Все още няма картотека от УЕФА и не можем да го използваме“.

„Трябва да помогне психологически на играчите (равенството срещу ЦСКА – София на „Армията“). Изиграхме добър мач, но трябва да се подобряваме. Има доста неща, върху които трябва да работим. Искам играчите да имат дух за победа и да побеждават всеки един мач“.

„Не знаехме за наказанието на Сибири Кейта, всичко беше наред с трансфера, използвахме го, но получихме известие, че има наказание от отбора му в Белгия и сега ще бъде наказан за 4 мача, няма да можем да го използваме. Известието, че е наказан дойде онзи ден или вчера. Това е животът и е възможност някой друг да играе. Ние сме екип“, каза още Хосе Мари Бакеро.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига