Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469093.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Плувният маратон „На вълната на Поморие“ ще се проведе на 12 август – Sportove
Намери ни
To Top

Плувният маратон „На вълната на Поморие“ ще се проведе на 12 август

Третото издание на плувния маратон „На вълната на Поморие“ ще се проведе на 12 август (събота). Стартът ще бъде даден от Стария кей в Поморие, съобщиха организаторите му от местната община и уточниха, че с оглед безопасността на състезателите, по време на маратона ще бъдат осигурени екип от медицинска помощ с необходимото оборудване, четирима спасители с лодки и линейка.  Все още продължава записването на желаещи. Те могат да  направят това най-късно два часа преди самото начало на състезанието, от 13:00 ч.


до 15:00 ч.

На разстояние от 1000 метра ще се състезават участници от категория „мъже/жени в неравностойно положение“, „момичета/момчета до 13 години“ и „момчета/момичета над 13 години до 18 години“. Надпреварващите се в категория „мъже/жени над 18 години“ ще се борят за победата на дистанция от 2000 метра.

Местната община разчита на професионалното съдействие на Изпълнителна агенция „Морска администрация“, Регионална дирекция  „Гранична полиция“, Българския червен кръст и други.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558